2005 - 2015

Op zaterdag 31 oktober viert VeenPower haar 10 jarig jubileum. In de middag start dit met een leuk knutselprogramma voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 's Avonds barst de Dissel uit zijn voegen met de band MMOOZZ.

VeenPower is in oktober 2005 gestart als jongerenvereniging in Dorpshuis de Dissel, dus gaan we uiteraard ook daar knallen met ons jubileumfeest. De eerste sporthal wordt omgetoverd in een waar feest paleis. Tijdens deze avond zal er ook een diavoorstelling te zien zijn van de afgelopen 10 jaren. Wij kunnen je garanderen dat dat ook hilarische momenten gaat opleveren.

De band MMOOZZ, wat zijn we er trots op om deze band in huis te hebben!!High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!

Een band met een missie: Everybody Happy!!

MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Stefan en Mendy (beiden bekend van Starmaker/K-Otic) de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Wij hebben er ontzettend zin in.!!!!! We stampen de sporthal vol!!!!

Alle gegevens op een rij:

Locatie

De Dissel

De Kindermiddag

De Feestavond

noteer 31 OKTOBER vast in je agenda. En laat het feest maar losbarsten!!!!!